Retracta Slanghaspels

 

 

Rectracta-haspels - R3 standaard slanghaspels

Al meer dan 30 jaar heeft Macnaught met Retracta een revolutie teweeggebracht op het gebied van slanghaspels. Nu met het nieuwe R3-Series aanbod, blijft Macnaught toonaangevend in de branche door tal van productverbeteringen aan te bieden, waaronder de toevoeging van een zeer hoogwaardige in Duitsland ontworpen en geproduceerde veer.

De nieuwe R3-familie van polypropyleen slanghaspels van Retracta zorgt voor een nieuw tijdperk op het gebied van duurzaamheid. Na 2 jaar ontwikkeling blijft de nieuwe R3-reeks trouw aan de naam Retracta en biedt hoge kwaliteit, superieure prestaties en een nog betere prijs-kwaliteitverhouding. De R3 is ontworpen om de superieure betrouwbaarheid en levensduur van zijn voorgangers te behouden. De R3-familie biedt verbeterd gebruikersgemak door innovatief gebruik van materialen en design.

Perfect voor Scheepsvaart, Offshore, Voedingsmiddelenindustrie, Landbouw, Grondverzet, Werkplaatsen, Autodealers, Garages voor vrachtwagens en zwaar materieel en overal waar veiligheid, een lange levensduur en prestaties van de haspel vereist zijn.

Neem vandaag nog contact op met Ambi Smeersystemen voor meer informatie over de R3-functies en voordelen.

Tel: 0320-261777 - ambi@ambismeersystemen.nl

Brochure Retracta Slanghaspels

Retracta Catalogus

Retracta Slanghaspels Compleet

BESTEL HIERONDER UW HASPEL