Betaalmogelijkheden

iDEAL

iDEAL is het online betaalmiddel van ABN-AMRO, Rabobank, ING en Postbank. Meer banken sluiten zich bij iDEAL aan. Het werkt hetzelfde als internetbankieren. U betaalt dus met uw digipas of ander bancaire pas of calculator. Op basis van een digitale bevestiging vanuit uw bank zijn we in staat de order snel te bevestigen en uit te leveren.

 

Op rekening

Op rekening kopen door overheidsinstanties, instellingen en bedrijven: u kunt namens uw instelling op rekening kopen mits de benodigde authorisatie. Bedrijven met een goede betaalhistorie bij Ambi, die tevens voldoen aan een kredietwaardigheidstoets, kunnen eveneens een kredietlimiet krijgen en op rekening kopen.

De beoordeling hiervan ligt bij Ambi en haar financiële partners. De betaaltermijn van de factuur is 30 dagen. De factuur ontvangt u bij de bestelling. Wanneer u uw bestelling op een ander adres laat bezorgen wordt de factuur uiteraard niet meegezonden. We zullen de factuur dan sturen naar het opgegeven factuuradres.

Op de factuur staan de productprijzen, eventuele verzendkosten, het totaalbedrag en de BTW apart vermeld.

 

Contant

Contant betalen bij afhalen. Op afspraak kunt u uw bestelling ook komen afhalen en contant betalen (geen pin). U bespaart zo de verzendkosten.