Smeernippels

Ondanks dat smeernippels klein en onopvallend zijn, zorgen ze ervoor dat machines en apparatuur hun werk kunnen blijven doen. Smeernippels worden ook wel vetnippels genoemd. Ze worden namelijk veelvuldig gebruikt voor het aanbrengen van smeervet. In dit geval worden de nippels aan het uiteinde van een smeerpunt of smeerleiding bevestigd.

Hydraulische smeernippels DIN 71412

In onze webshop kunt u diverse DIN 71412 hydraulische smeernippels vinden. Dit type smeernippel is bij uitstek geschikt voor smeerpunten die regelmatig op een betrouwbare manier gesmeerd moeten worden. Dit type smeernippel of vetnippel is de meest gebruikte soort vanwege het enorm multifunctionele toepassingsgebied. Deze smeernippels zijn geschikt voor alle vetspuiten die zijn uitgevoerd met een hydraulische grijpkoppeling of mondstuk.

Vetnippels van RVS of staal

Onze hydraulische smeernippels zijn in RVS of staal uitgevoerd. Als u smeernippels met een extreem hoge duurzaamheid en levensduur nodig heeft, dan kiest u voor RVS smeernippels. Deze zijn hoger geprijsd dan smeernippels van staal, maar zijn dan ook een stuk corrosiebestendiger. Uiteraard zijn ook onze stalen smeernippels of vetnippels geschikt voor een veelheid aan toepassingen.

Type H1, H2 en H3 smeernippels

In ons assortiment vindt u de meest voorkomende smeernippeltypes: H1, H2 en H3. Ook wel bekend als de smeernippels van 45°, 90° en 180°. Het maakt dus niet uit wat voor toepassing u voor ogen heeft, Ambi Smeersystemen heeft altijd de juiste smeernippel beschikbaar.

Contact

Heeft u vragen over onze smeernippels? Of heeft u meer informatie nodig over de verschillende smeersystemen die wij aanbieden? Wij helpen u graag verder. Neem gerust telefonisch contact met ons op via 0320 261 777 of vul het contactformulier in.