Elektrische vetspuit

Bij Ambi Smeersystemen vindt u elektrische vetspuiten van het A-merk Lincoln. Met dit veelzijdige apparaat smeert u zowel kleine installaties als grote industriële machines. Met het kopen van een elektrische vetspuit met accu bij Ambi Smeersystemen profiteert u van diverse voordelen:

  • Producten op voorraad binnen 3 dagen thuisbezorgd
  • Elektrische vetspuit van het A-merk Lincoln
  • Ook voor trainingen in het gebruik van vetspuiten

Lincoln Powerluber

De Lincoln Powerluber 1882 is een vetspuit die elektrisch is en we graag uitlichten. Met dit innovatieve apparaat voorziet u machines met slechts één druk op de knop van smeermiddel. Daarnaast heeft de vetspuit een schakelaar waarmee u zelf de druk instelt. Zo kunt u zelf bepalen hoeveel smeermiddel er uit de elektrische vetspuit komt. De Lincoln Powerluber is een betrouwbare en krachtige elektrische vetspuit waarmee u in een handomdraai machines smeert.

Veiligheid staat voorop

Vanzelfsprekend staat veiligheid voorop bij het gebruiken van een elektrische vetspuit. U gebruikt de vetspuiten voor iedere smeertoepassing op geheel veilige manier. Ze zijn namelijk thermisch beveiligd en ook voorzien van overdrukbeveiliging. Zo smeert u zorgeloos iedere installatie en machine op een veilige en verantwoorde manier.

Elektrische vetspuit bestellen

Bestel uw elektrische vetspuit snel en eenvoudig via onze website:

  1. Selecteer de gewenste elektrische vetspuit.
  2. Voer op de productpagina het benodigde aantal in.
  3. Klik op ‘Kopen’ en daarna op ‘Afrekenen’.
  4. Controleer uw bestelling en kies een verzendwijze.
  5. Selecteer een betaalmethode.
  6. Vul uw gegevens in.
  7. Bevestig de bestelling en reken af om hem te voltooien.

Onze andere smeertoepassingen

Ambi Smeersystemen verkoopt naast elektrische vetspuiten diverse andere producten. Bekijk bijvoorbeeld al onze vetspuiten of onze:

Heeft u nog vragen?

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van onze elektrische vetspuiten of heeft u vragen over een specifiek product? Kom dan via een van onderstaande buttons met ons in contact. Onze specialisten helpen u graag verder.

Contactformulier