Retracta Slanghaspels - Water-Lucht-Olie-Vet

 

Rectracta - kunststof haspels - R3 slagvaste polypropyleen kunststof slanghaspels voor Water-Lucht-Olie-Vet

Al meer dan 30 jaar heeft Macnaught met Retracta een revolutie teweeggebracht op het gebied van slanghaspels. Nu met het nieuwe R3-Series aanbod, blijft Macnaught toonaangevend in de branche door tal van productverbeteringen aan te bieden, waaronder de toevoeging van een zeer hoogwaardige in Duitsland ontworpen en geproduceerde veer.

De nieuwe R3-familie van slagvast polypropyleen, industriële slanghaspels van Retracta zorgt voor een nieuw tijdperk op het gebied van duurzaamheid. Na 2 jaar ontwikkeling blijft de nieuwe R3-reeks trouw aan de naam Retracta en biedt hoge kwaliteit, superieure prestaties en een nog betere prijs-kwaliteitverhouding. De R3 is ontworpen om de superieure betrouwbaarheid en levensduur van zijn voorgangers te behouden. De R3-familie biedt verbeterd gebruikersgemak door innovatief gebruik van materialen en design.

Zeer geschikt voor Scheepsvaart, Offshore, Voedingsmiddelenindustrie, Landbouw, Grondverzet, Werkplaatsen, Autodealers, Garages voor vrachtwagens en zwaar materieel en overal waar veiligheid, een lange levensduur en prestaties van de haspel vereist zijn.

 Bestel nu de Retracta Slanghaspels bij Ambi Smeersystemen:

Download hier de brochures voor het complete Retracta Slang haspel productassortiment

Retracta Catalogus

Retracta Slanghaspels Compleet

 Retracta 2018 R3 Brochure

Retracta Slanghaspels Macnaught