Ambi Smeersystemen levert maatwerk oplossingen

Ambi Smeersystemen levert maatwerk ! Bent u opzoek naar een automatische smeeroplossing voor uw machinepark neem gerust contact op voor een afspraak bij u op locatie met één van onze technische adviseurs.

Ambi Smeersystemen lanceert nieuwe Pulsarlube Website

Als exclusief Pulsarlube dealer vinden wij het belangrijk om onze klanten duidelijk te informeren over het complete Pulsarlube productassortiment. Met trots presenteren wij onze nieuwe website Pulsarlube-Nederland.nl Lees meer

Uitbreiding Service Team Ambi Smeersystemen

Uitbreiding service team Ambi Smeersystemen met nieuwe monteur in volledig ingerichte Renault Master.  

Wist u dat?: Ambi Smeersystemen 5 Allround Monteurs voor u klaar heeft staan!

Voor service aan uw smeersysteem kunt u terecht bij ons professionele serviceteam dat bestaat uit toegewijde VCA* gecertificeerde smeertechnici met een hoog kennisniveau en jarenlange ervaring met het monteren en onderhouden van alle merken smeersystemen. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk van technisch adviseurs en monteurs. Op deze manier kunnen wij u altijd snel en adequaat met raad en daad bijstaan. Onze medewerkers kunnen overigens ook zorg dragen voor de training en opleiding van uw medewerkers. Dit kunnen gebruikerstrainingen voor nieuwe smeersystemen zijn of technische trainingen voor uw onderhoudspersoneel.

Ambi smeersystemen ondertekend overeenkomst met SKF-Lincoln!

Ambi smeersysteem is klaar voor toekomst !!. Door de ondertekening van een Authorized SKF - Lincoln Lubrication Systems Dealer contract is Ambi in Nederland de eerste officiële dealer binnen de nieuwe SKF-Lincoln structuur. Ambi vertegenwoordig het productprogramma voor vrijwel alle segmenten. Dit betekend dat wij voor de Nederlandse Industrie, Grondverzet, Landbouw, Wegtransport en de Maritieme sector het officiële aanspreekpunt zijn voor het SKF-Lincoln productassortiment op het gebied van smeersystemen. Wij beschikken over een professionele service- en verkooporganisatie.

Lincoln powerluber accu vetspuit 20V type 1882

NU LEVERBAAR!! ""Heavy Duty Lincoln powerluber accu vetspuit 20 Volt" . Speciaal ontworpen voor veelvuldig gebruik onder de zwaarste omstandigheden. Uitermate geschikt voor de veeleisende professionele gebruikers.   Lees meer