VACATURE: MONTEUR BUITENDIENST

  Vacature: Monteur buitendienst bij AMBI Smeersystemen Voor de installatie, service en onderhoud van automatische smeersystemen in Nederland, zoeken wij een monteur buitendienst. Bedrijf: Ambi Smeersystemen staat voor kwaliteit en service. Op het gebied van smeertechniek zijn wij een onafhankelijke totaalleverancier. Ons specialisme is het opmaat leveren van automatische smeersystemen. Naast een compleet automatisch smeersysteem, Lincoln smeersysteem of Pulsarlube smeersysteem kunt u bij ons terecht voor onder andere smeernippels, vetpompen, vetspuiten, oliepompen of slanghaspels.

Ambi Smeersystemen met top kwaliteit aanwezig op INFRA relatiedagen!

Ambi Smeersystemen staat 29,30en 31 Maart op de INFRA Relatiedagen 2022 te Hardenberg.  Als specialist in smeertechniek laten wij u zien wat de mogelijkheden zijn op het gebied van automatische/centrale smering. We staan voor kwaliteit. Ambi is officieel SKF-Lincoln distributeur voor Nederland. Ook hand, accuvetspuiten en andere olie & en vetapparatuur worden tentoongesteld.

van Smeernippel tot Smeersysteem - Ambi Smeersystemen

Van smeernippel tot smeersysteem Een machine heeft altijd bewegende onderdelen die gesmeerd moeten worden. In de basis worden deze uitgevoerd met een smeernippel, zodat handmatig lager na te smeren is. Het smeren kan het beste worden gedaan wanneer het lager draait, zodat het vet goed verdeeld wordt over het contactvlak. Alleen bij veel machines is dit een werkzaamheid wat niet veilig uitgevoerd kan worden wanneer de machine in bedrijf is. En daarbij zijn er veel machines die vanwege productie weinig stilstand toe staan.

Belangrijk: Periodiek onderhoud aan uw smeersysteem door Ambi professionals!

Voor service aan uw smeersysteem kunt u terecht bij ons professionele serviceteam dat bestaat uit toegewijde VCA* gecertificeerde smeertechnici met een hoog kennisniveau en jarenlange ervaring met het monteren en onderhouden van alle merken smeersystemen. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk van technisch adviseurs en monteurs. Op deze manier kunnen wij u altijd snel en adequaat met raad en daad bijstaan. Onze medewerkers kunnen overigens ook zorg dragen voor de training en opleiding van uw medewerkers. Dit kunnen gebruikerstrainingen voor nieuwe smeersystemen zijn of technische trainingen voor uw onderhoudspersoneel.

Ambi Smeersystemen levert maatwerk oplossingen

Ambi Smeersystemen levert maatwerk ! Bent u opzoek naar een automatische smeeroplossing voor uw machinepark neem gerust contact op voor een afspraak bij u op locatie met één van onze technische adviseurs.

Lincoln powerluber accu vetspuit 20V type 1882

NU LEVERBAAR!! ""Heavy Duty Lincoln powerluber accu vetspuit 20 Volt" . Speciaal ontworpen voor veelvuldig gebruik onder de zwaarste omstandigheden. Uitermate geschikt voor de veeleisende professionele gebruikers.   Lees meer