Betrouwbare partners

Toegevoegde waarde van betrouwbare partners:

Door de jaren heen heeft Ambi Smeersystemen kennis gemaakt met tal van bedrijven die een toegevoegde waarde kunnen bieden op het gebied van kwaliteit, service, producttechnologie en kennis.

Voor het geval u naar specifieke oplossingen of producten opzoek bent treft u onderstaand een aantal van hen aan. De hyperlinks die naar hun websites verwijzen vallen buiten het domein van Ambi Smeersystemen. Hiervoor gelden mogelijk afwijkende voorwaarden. Ambi Smeersystemen is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dergelijke pagina's, noch voor de op dergelijke sites aangeboden producten of diensten.

Partners:

 

Interflon smeermiddelen verlagen de wrijving sterker dan gewone oliën en vetten. Hierdoor hoeft u machines minder vaak te smeren, verbruiken ze minder energie en gaan onderdelen langer mee. Unieke Interflon MicPol®-technologie maakt dit mogelijk.

Gebruikers van Interflon producten smeren minder vaak, verbruiken minder smeerstof en gebruiken dan ook minder verschillende soorten producten in vergelijking met gewone smeermiddelen. Zij besteden hierdoor aanzienlijk minder tijd en geld aan onderhoud, reparaties, smeermiddelen en reserveonderdelen. Bovendien besparen zij op mankracht, voorraadkosten, energieverbruik, milieu en veiligheidsmaatregelen, het afvoeren van gebruikte smeermiddelen en de zuivering van proces- en afvalwater.

Voor meer informatie kijk op http://www.interflon.com/