Nieuw: SafeLock Grijpkoppeling vetspuit

MATO safeLOCK hydraulic veiligheidskoppeling De MATO safeLOCK hydraulic veiligheidskoppeling is ontwikkeld voor het veilig en snel smeren met accu-, hand- en pneumatische vetspuiten. Het loskoppelen is mogelijk bij een druk van meer dan 600 bar zonder wegspattend vet. Ontwikkeld en gefabriceerd in Duitsland. Lees meer

Ambi Smeersystemen- Europort - November 7-10 2017, Rotterdam Ahoy

Ambi Smeersystemen staat van 7 t/m 10 november 2017 op de Europort welke is georganiseerd in wereldhavenstad Rotterdam, de internationale ontmoetingsplaats voor innovatieve technologie en complexe scheepsbouw. Europort heeft een sterke focus op special purpose schepen, inclusief offshore-, bagger-, constructie-, marine-, binnenvaart- en visserijschepen en megajachten. Met circa 30.000 professionele bezoekers en 1.100 exposanten behoort Europort tot ’s werelds belangrijkste maritieme ontmoetingsplaatsen.

Ambi smeerystemen op Agrotechniek Holland

Ambi smeersystemen staat 7-10 September 2016 op Agrotechniek Holland. Hier laten wij u alle mogelijkheden en noviteiten zien voor de landbouw op gebied van centrale smeersystemen, - automatische smering , olie - en vetapparatuur. Ambi Smeersystemen vertegenwoordigd SKF-Lincoln smering in Nederland.
[caption id="attachment_122" align="alignnone" width="640" caption="Lincoln Smeersystemen voor Landbouw door AMBI"][/caption]
  PROGRAMMA VAN 2016 Op het Walibi-terrein in Biddinghuizen is van woensdag 7 tot en met zaterdag 10 september 2016 maar liefst 430.000 m2 beschikbaar voor stands, demonstraties, trekkerbehendigheid en testritten op de nieuwste trekkermodellen.

Ambi smeersystemen op TKD 2016

Ambi smeersystemen kijkt terug op een zeer succesvolle TDK 2016. Als officieel leverancier van SKF en Lincoln smeersystemen heeft Ambi Smeersystemen nieuwe klanten verwelkomt en oude klant terug gezien op onze stand. Met diverse mooie opdrachten en vele aanvragen willen wij iedereen bedanken voor het bezoek aan onze stand op de TKD 2016. Tot editie TKD 2018!! Heeft u ons wel gezien maar niet gesproken. Neem dan alsnog contact op via Tel.

Wist u dat?: Ambi Smeersystemen 5 Allround Monteurs voor u klaar heeft staan!

Voor service aan uw smeersysteem kunt u terecht bij ons professionele serviceteam dat bestaat uit toegewijde VCA* gecertificeerde smeertechnici met een hoog kennisniveau en jarenlange ervaring met het monteren en onderhouden van alle merken smeersystemen. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk van technisch adviseurs en monteurs. Op deze manier kunnen wij u altijd snel en adequaat met raad en daad bijstaan. Onze medewerkers kunnen overigens ook zorg dragen voor de training en opleiding van uw medewerkers. Dit kunnen gebruikerstrainingen voor nieuwe smeersystemen zijn of technische trainingen voor uw onderhoudspersoneel.

Ambi smeersystemen ondertekend overeenkomst met SKF-Lincoln!

Ambi smeersysteem is klaar voor toekomst !!. Door de ondertekening van een Authorized SKF - Lincoln Lubrication Systems Dealer contract is Ambi in Nederland de eerste officiële dealer binnen de nieuwe SKF-Lincoln structuur. Ambi vertegenwoordig het productprogramma voor vrijwel alle segmenten. Dit betekend dat wij voor de Nederlandse Industrie, Grondverzet, Landbouw, Wegtransport en de Maritieme sector het officiële aanspreekpunt zijn voor het SKF-Lincoln productassortiment op het gebied van smeersystemen. Wij beschikken over een professionele service- en verkooporganisatie.

Lincoln powerluber accu vetspuit 20V type 1882

NU LEVERBAAR!! ""Heavy Duty Lincoln powerluber accu vetspuit 20 Volt" . Speciaal ontworpen voor veelvuldig gebruik onder de zwaarste omstandigheden. Uitermate geschikt voor de veeleisende professionele gebruikers.   Lees meer