Ambi Lanceert nieuwe Pulsarlube Website

Nieuw: Pulsarlube Mi (smeert via trilling sensor)

  Dit is een mini vetsmeerapparaat werkend op een batterij en vetpatroon 125cc, in combinatie met een trilling sensor. Het is een plunjer gedreven pomp en heeft daarom een werkdruk van 30 bar en een piekdruk van 60 bar. Hij werkt stand-alone en er hoeven geen externe voedingen of contacten te worden aangelegd. Maar het grote voordeel is de trilling sensor. De trilling sensor wordt middels een sterke magneet op de motor geplaatst, wanneer de motor in bedrijf is, ontstaan er trillingen en dan gaat de Pulsarlube Mi in werking.

Nieuw: SafeLock Grijpkoppeling vetspuit

MATO safeLOCK hydraulic veiligheidskoppeling De MATO safeLOCK hydraulic veiligheidskoppeling is ontwikkeld voor het veilig en snel smeren met accu-, hand- en pneumatische vetspuiten. Het loskoppelen is mogelijk bij een druk van meer dan 600 bar zonder wegspattend vet. Ontwikkeld en gefabriceerd in Duitsland. Lees meer

Wist u dat?: Ambi Smeersystemen 5 Allround Monteurs voor u klaar heeft staan!

Voor service aan uw smeersysteem kunt u terecht bij ons professionele serviceteam dat bestaat uit toegewijde VCA* gecertificeerde smeertechnici met een hoog kennisniveau en jarenlange ervaring met het monteren en onderhouden van alle merken smeersystemen. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk van technisch adviseurs en monteurs. Op deze manier kunnen wij u altijd snel en adequaat met raad en daad bijstaan. Onze medewerkers kunnen overigens ook zorg dragen voor de training en opleiding van uw medewerkers. Dit kunnen gebruikerstrainingen voor nieuwe smeersystemen zijn of technische trainingen voor uw onderhoudspersoneel.

Ambi smeersystemen ondertekend overeenkomst met SKF-Lincoln!

Ambi smeersysteem is klaar voor toekomst !!. Door de ondertekening van een Authorized SKF - Lincoln Lubrication Systems Dealer contract is Ambi in Nederland de eerste officiële dealer binnen de nieuwe SKF-Lincoln structuur. Ambi vertegenwoordig het productprogramma voor vrijwel alle segmenten. Dit betekend dat wij voor de Nederlandse Industrie, Grondverzet, Landbouw, Wegtransport en de Maritieme sector het officiële aanspreekpunt zijn voor het SKF-Lincoln productassortiment op het gebied van smeersystemen. Wij beschikken over een professionele service- en verkooporganisatie.

Lincoln powerluber accu vetspuit 20V type 1882

NU LEVERBAAR!! ""Heavy Duty Lincoln powerluber accu vetspuit 20 Volt" . Speciaal ontworpen voor veelvuldig gebruik onder de zwaarste omstandigheden. Uitermate geschikt voor de veeleisende professionele gebruikers.   Lees meer